Dankzij Studijo Bos, konden we dit jaar bij de Dag van de Buitengewone Kanjer een bijzondere speciale activiteit aanbieden: “Inclusief boomklimmen”. Er werden verschillende klim- en schommel mogelijkheden voorzien voor de kinderen en jongeren met een beperking. Ze bouwden een muzikale boom, helemaal aangepast aan het thema van dit jaar: Muziek. Op elke hoogte konden ze bij het klimmen een muziekinstrumentje bespelen. Er werd zelfs een deadride gebouwd, zo konden de kinderen zich optrekken tot aan de kruin van de boom en met een vaart terug naar beneden gaan. De begeleiding was super! Alles was steeds op en top beveiligd en elke kanjer kreeg begeleiding op maat. Alle kanjers hebben er ontzettend van genoten, hun grenzen verlegd en veel nieuw ervaringen gekregen. Voor ons is het zeker, volgend jaar werken we dolgraag terug samen met Studijo Bos. Samenwerken met Studio Bos is een grote meerwaarde op elk evenement.
via TripAdvisor
Gemeente Essen (B)
Dank Olaf, namens alle medewerkers maar vooral van bewoners van onze zorg organisatie. In samenwerking met jullie hebben we hen een onvergetelijke dag kunnen bieden en een ervaring kunnen meegeven die vaak niemand voor mogelijk houdt! Ga zo door en tot volgend jaar!
via TripAdvisor
Bewegingsagoog bij Koraal
De schommel-klimdag, speciaal georganiseerd voor jongeren met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en hun gezinnen door "Ik ga EMB" in samenwerking met Studijo BOS, was werkelijk geweldig. Wendy, Olaf en alle anderen van Studijo BOS zorgden ervoor dat iedereen, inclusief de jongeren met EMB, veilig en comfortabel kon genieten van het schommelen en/of klimmen tussen de bomen. We waarderen hun inzet en zijn ontzettend blij met de kans om samen met de jongeren en hun ouders, broertjes en zusjes onvergetelijke momenten te beleven, waarbij beperkingen vervaagden en we samen van de natuur konden genieten. Onze oprechte dank aan Studijo BOS voor het creëren van deze bijzondere herinneringen!
via TripAdvisor
Het was een fantastische boomklimdag voor de bewoners !!!! Iedereen bedankt die deze mooie ervaring mogelijk hebben gemaakt!
via TripAdvisor
persoonlijkBegeleider gehandicaptenzorg
Hola! Iets nieuws op onze pleeggezinnendag! Al van ver lonkte de megagrote katrol groot en klein. Ergens bovenaan in de boom hing een hollandse vrolijkerd ondersteboven te lachen. De rij groeide en groeide. Beneden werden de kinderen 1 voor 1 met met veel humor aangemoedigd op eigen kracht zichzelf naar boven de hijsen. Empowerment! Al werd de snelheid afgeremd door een hardnekkige tak 🙃, Studijo Bos zorgde voor een gedurfde leuke ervaring! Beneden werd er ondertussen getuimeld en geschommeld in de hangmatjes. Dit team is heel toegankelijk, voor iedereen. Ze zorgen in een ontspannen sfeer voor grensverleggingen. Voor herhaling vatbaar!
via TripAdvisor
Ik heb enorm veel lovende woorden gehoord over het boomklimmen, van de ouders en van de kinderen. Ook alleen maar lachende kindergezichtjes die vol enthousiasme kwamen vertellen over hoe leuk het wel niet was! Ook van kinderen met een beperking die blij waren dat ze gewoon mee konden doen! Topdag voor hen!
via TripAdvisor
Medewerker Evenementen van de gemeente Essen
Dag Olaf, Hartelijk dank voor het zeer fijne feestje van gisteren. Jasper vond het geweldig, en het boomklimmen vond hij het allerleukste. Wel had hij 1 kleine opmerking, met name dat hij plat water miste bij het drankmoment + dat het fijn zou zijn als de kindjes heel de tijd door kunnen drinken en niet slechts op 1 moment. Maar goed, dat is een heel klein puntje op een verder fantastische namiddag. Vele groeten en graag tot een volgende keer,
via TripAdvisor
Dieter en Liesbeth
Ouders
Tijdens de 2de editie van de Elver voor jou dagen hebben we Olaf en Wendy, na het succes van vorig jaar, weer gevraagd. Dit keer op 3 verschillende locaties van Elver. Op iedere locatie was het weer een groot succes. Angsten werden overwonnen, grenzen werden opgezocht en verlegd. Echt iedere bewoner kon de boom in, onder de deskundige begeleiding van Olaf en Wendy. Waar de klimervaring bij de een zorgt voor een harde schaterlach, komt een ander al schommelend in een diepe rust. Ook emoties komen los, vooral bij bewoners die gebonden zijn aan een rolstoel. Het vrije gevoel dat op zo'n moment in hun lijf komt, laat de tranen vloeien. Onze bewoners en wij als begeleiders hebben weer enorm genoten van al die mooie ervaringen die onze bewoners bij het klimmen hebben opgedaan. Volgend jaar weer!
via TripAdvisor
Sabine Willemse
Vrije Tijd Elver