een unieke samenstelling dat gelooft in de kracht van cultuur, de natuur en avontuur

Wij streven naar een wereld waarin elk kind toegang heeft tot betere leermogelijkheden in de buitenlucht. Ons doel is te investeren in een omgeving waar kinderen en personen met en zonder een verstandelijke beperking weer tijd buiten kunnen doorbrengen. Obstakels kunnen overwinnen en essentiële levensvaardigheden kunnen ontwikkelen. Buiten slapen, spelen en beleven of ga op een bijzondere reis die de zintuigen prikkelt en de creativiteit en je emotie stimuleert en geniet van onze Studijo BOS avonden, theater en kleine festivals.

Ontmoet ons team

Yves Helsen

Tribe Founder

Olaf Suchorski

Also a Founder

Peter goetgebuer

Peter is een goedgemutste ochtend gymnastiek en spelletjes Tribemember bij Studijo BOS en is bekend van verschillende TV programma’s waaraan hij heeft meegewerkt zoals down the road. Peter kent vele kinderliedjes en weet de kindjes daar dan ook tijdens het kamp, in de ochtend mee warm te draaien. Om daarna zijn bordspel kennis aan te bieden. Daarnaast is Peter een grote kindervriend!

Wendy nederpel

 
Wendy stelde zichzelf in 2014 als doel om zoveel mogelijk kinderen achter de beeldschermen vandaan te krijgen en het bos in te gaan met ze.
Nu bijna 10 jaar later doet ze dit nog steeds met veel liefde en passie.
Expert op het gebied van leuke outdoor activiteiten voor kids met en zonder beperking.
Waarbij ze haar hobby’s zoals klimmen, kanovaren, bushcraften, lezen, creatief bezig zijn en hangmat kamperen graag met anderen deelt.

Sil de crom

Jeff

Over ons

Waar staan wij voor?

Om dit te bereiken organiseren wij culturele activiteiten, dag- en weekendkampen en stellen wij waar nodig de benodigde materialen ter beschikking, bijvoorbeeld voor iemand in een rolstoel die in een boom wil klimmen of om je droom uit te laten komen om tiener bushcraft kampen te gaan begeleiden. Ons toegewijde team van ervaren opvoeders en klimmers, genesteld in het hart van het BOS, begeleidt kinderen en volwassenen in een opwindende reis vol buitenbeleving.

Reviews

Wat onze avonturiers zeggen