Studijo BOS biedt RANDANIMATIE klimmen aan. Organiseer jij een festival, een bedrijfs uitje of bijeenkomst. gewoon omdat je iets extra's op jouw dag wil!
Ook dan is klimmen mogelijk...

randanimatie klimmen

!! Wat wij aanbieden is uniek in België en Nederland !!

Klimmen met mensen, groot of klein is leuk, uitdagend en kan tot een zeer tevreden maar ook een gevoel van overwinning en trots leiden. 

Je doet iets wat je bijna nooit meer doet je gaat in een boom klimmen, je bent buiten en beleeft. Durf jij naar beneden te kijken?

Wij bieden meerdere klim~ en schommelactiviteiten en/of een zapline aan voor op uw festival, bedrijfsuitje of bijeenkomst of waar wij als randanimatie met klimmen kunnen bijdragen om uw gasten wat extra uit te dagen.

Wat wij nodig hebben is minimaal 1 geschikte boom maar meerdere bomen maakt de mogelijkheden groter. Iedereen kan de boom in!

Wij bekijken vooraf de locatie via Google Streetview of vragen u foto’s te nemen van de locatie waar de bomen staan. I.v.m u en onze veiligheid en het feit dat we in levende bomen klimmen kan het zijn dat we ter plekke een boom nog afkeuren.

Wij bieden verschillende activiteiten aan waarvoor wij tijd nodig hebben om deze in de boom aan te brengen. Hiervoor hebben wij tijd vooraf nodig. Hoeveel tijd hangt af van de gekozen activiteiten en zal met u vooraf worden besproken.

wat bieden wij u..

In overleg bieden wij u 1 of meerdere klim~ en schommelactiviteiten en/of zapline aan. Hiervoor beschikken wij over het juiste materiaal. Ons materiaal word jaarlijks door een externe keurmeester gecontroleerd. Wij werken met gecertificeerde klim zekeraars die door de NKBV en de KBF zijn erkend.

Ons team heeft jaren ervaring met het recreatief aanbieden van onze buiten activiteiten en wij hebben veiligheid boven alles staan wat zich uit in extra controle op bijvoorbeeld het aantrekken van de harnassen tot aan extra technisch materiaal wat wij gebruiken om iemand heel snel naar beneden te krijgen!

Samenwerking in België

In België werken wij o.a. samen met Tom Jonckheere van Wortelkracht.be uit West-Vlaanderen.

Uit welke activiteiten kunt u kiezen:

SRT (single rope technique), klim technieken om in een boom te klimmen

DRT (double rope technigue), klim technieken om in een boom te klimmen

TRT (tope rope technique), klim techniek om in een boom te klimmen samen met de Monkeys. Dit zijn klim grepen, net als bij een klimwand binnen die met een spanband in de boom aangebracht worden tot een complete klimroute de boom in. (zie foto links)

De Megaschommel, hiervoor zijn twee geschikte bomen naast elkaar nodig.

Andere schommels, hiervoor is 1 geschikte boom al voldoende

Zapline, waar mogelijk over een veld of terrein heen vanuit een geschikte boom naar een boom of een ander eindpunt (in overleg bekijken wat er mogelijk is)

Hangmat speeltuin, heel veel bomen bij elkaar op een 4 meter afstandactiviteiten galerij

Wij bieden ook