De volgende kampen of weekenden worden georganiseerd, Boek nu uw activiteit of klik hier voor meer info over onze activiteiten

Gezins Weekends 

Een uniek outdoor avontuur voor Gezinnen. Boordevol uitdagingen in de natuur, boomklimmen, vuurtje stoken, en veel meer! Voor elke ouder die ook weer even kind wil zijn of samen met de kinderen uitdagingen willen aangaan. laten we er een onvergetelijke ervaring van gaan maken en boek nu.

Kinderkampen

Een uniek buitenspeel-week voor lagere schoolkinderen. Boordevol natuur, boomklimmen, zipline, buiten spelen, kampen bouwen, en veel meer! Al deze buitenpret wordt super inclusief ingericht, met andere woorden: ook kinderen met een beperking zijn helemaal welkom. Een onvergetelijke ervaring. Boek nu er zijn nog enkele plekken vrij!

per dag inschrijven is ook mogelijk

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Na storting op rekening nummer BE16 5230 8134 4174 met vermelding van naam van het kamp en naam van het kind, is de inschrijving compleet. 

U krijgt hierover een bevestigingsmail en het aantal geboekte plekken word aangepast, daarna ontvangt u voor uw activiteit een email met aanvullende informatie!