OUTDOOR COOCKING met thrive adventure

Ontdek de Magie van Kampvuur Koken met Thrive_adventure_belgium en Studijo Bos!
Op 2 december nodigen we jou uit voor een onvergetelijke ervaring: onze Try-out Kampvuur Kook Initiatie! Samen met Studijo Bos organiseren we een gezellige sessie, waar maximaal 8 avonturiers, jong of oud, met of zonder beperking, kunnen deelnemen.
Van 13:00 tot 18:00 uur dompelen we je onder in de geheimen van veilig werken met mes en zaag. Maar dat is nog niet alles! We starten met het creëren van een gigantische vuurboog, waarmee we niet alleen een betoverende vuurkool draaien, maar ook zelf vuur maken!
Chef Stef neemt het roer over en leidt je door een culinair avontuur, waarbij je leert koken op een authentiek houtvuur. Laat je zintuigen ontwaken en proef de unieke smaak van outdoor koken.
Deze dag staat open voor iedereen, want inclusiviteit is onze kernwaarde. De prijs bedraagt slechts 75 euro per persoon, en voor kinderen en mensen met een beperking hanteren we een speciaal tarief van 40 euro.
📍 Locatie: Struikenlei 35, Schoten
Mis de afslag naar avontuur niet! We verwelkomen je graag op onze sfeervolle locatie aan de Struikenlei 35 in Schoten. Te midden van de natuur en onder de betovering van knisperend vuur gaan we samen een onvergetelijke dag tegemoet.

(mail naar studijobos@gmail.com)

Voor deelname of meer informatie gelieve contact met ons op te nemen of boek nu!