Yves Kibi Puati Nelen

Presentator Folk in ’t Gruun 2022 – stadsdichter Antwerpen 2022

Kibi Puati  – een eigen voorstelling

Balancerend op een fragiel koord tussen Yin en Yang, Eros en Thanatos en Hemel en Aarde, verdwaal ik al eonen verwonderd als een fantoom in m’n eigen Pantheon. Terwijl M’n gracieuze glimlach al menige levens lang m’n doornenpad illumineert, declareer ik maar al te graag lang vergeten hymnen.

Al sinds m’n jonge jaren werd ik gecaptiveerd door de enigmas van de Nederlandse taal en snakte m’n smaakpapillen naar meer tintelende, linguïstische paradigma’s… Bevangen door haar bekoring creëerde ik langzaam en bedachtzaam de fundamenten van mijn eigen fantasiewereld.


En nu, zovele jaren later, rijzen mijn kantelen tot de 7e hemel en kijk ik er naar uit, om mijn pracht en praal met jullie te delen. Om ook jullie te verwelkomen in mijn Olympus. Samen te Dansen door alle balzalen van mijn kathedralen, hand in hand te struinen door mijn Hangende Tuinen… .

%d bloggers liken dit: