Blog studijo BOS

Verslag van het kamp tijdens de krokusvakantie ‘22

Tijdens het kamp in de krokusvakantie kregen de kinderen bezoek van Olaf en Wendy. Olaf is een grote kerel, met een onafscheidelijke matrozenmuts op zijn hoofd. Wendy is een dame die eruitziet alsof ze weken in het bos kan overleven. Ze komen allebei uit Nederland.  Hangmatparadijs en klimparcours Hun donkere camionette zat vol met klimmateriaal.Meer lezen over “Verslag van het kamp tijdens de krokusvakantie ‘22”

Op kamp

9 April 2022 Een belangrijk onderdeel van de werking van Studijo Bos zijn de kampen die we organiseren in de schoolvakanties. Ik geef graag een inkijkje in hoe onze kampen eruitzien.  Er mag veel, er moet weinig De focus ligt op het aanbieden van vrij spel in een bosrijke omgeving. We bieden de kinderen materiaalMeer lezen over “Op kamp”

Het verhaal van Geert

Schoten, 15 april 2022 Op een ochtend kreeg ik telefoon. Hugo d’Hooghe aan de lijn. ‘We gaan met Geert een samentuintje beginnen,’ zei hij. ‘Ok, Hugo!’, zei ik.Voor ik verder vertel, eerst dit: Hugo is een rasechte BV, een bekende Velt-er (Velt is de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren). Hugo kan een uur langMeer lezen over “Het verhaal van Geert”

Welkom!

Schoten, 24 maart 2022 Hallo! Misschien zie je op je Facebook – en Instagramfeed foto’s voorbij flitsen over Studijo Bos. Afbeeldingen van moestuinen, kinderkampen, festivals en nog veel meer… Misschien heb je mij (Yves) al horen spreken over Studijo Bos. Of misschien ben je eerder toevallig terechtgekomen op onze Villa Kakelbont-achtige website. Wellicht denk je:Meer lezen over “Welkom!”

%d bloggers liken dit: