De knobbelzwaan

Mute swan (ca. 1720u20131792) drawing
Mute swan (ca. 1720u20131792) drawing by Rijksmuseum is licensed under CC-CC0 1.0

De knobbelzwaan is een majestueuze en prachtige vogel die oorspronkelijk uit Europa komt. Deze vogels, die in verschillende habitats voorkomen, zijn de grootste watervogels in de regio en zijn een iconisch symbool van het landschap. Met een sierlijke nek en een wit verenkleed zijn deze vogels een lust voor het oog. Maar er is veel meer aan de knobbelzwaan dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Laten we deze geliefde vogel eens nader bekijken, van zijn fysieke kenmerken tot zijn gedrag en ecologie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: