kennis van het bos: introductie

Foto door veeterzy op Pexels.com

Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Hier ben ik, Yves Helsen onlangs opgenomen door het Bos in al zijn facetten, en toch weet ik er te weinig van. Hoe is dat mogelijk? Ik ben langzaam begonnen aan deze ontdekkingsreis in het diepe en mysterieuze woud, de vakjes één voor één afvinkend, vastbesloten de antwoorden te vinden die ik zoek.

Ik heb me dieper en dieper gewaagd, de bomen lijken geheimen te fluisteren en de lucht is gevuld met een onbekende energie. Ik besef al snel dat dit geen gewone plek is. Hoe dieper ik ga, hoe meer ik me in een plaats van verwondering en betovering bevind. Hier ontdekte ik een waarheid die ik me nooit had kunnen voorstellen. Dit bos leefde, zijn bomen en wezens, schijnbaar gevuld met een kennis en begrip van de wereld.

Foto door Nejc Kou0161ir op Pexels.com

Ik voelde me nederig door deze ervaring en meer verbonden met het bos en alles wat het bevatte dan ik ooit eerder had gevoeld. Ik neem een nieuw begrip van de wereld om me heen mee, en een gevoel van voldoening en tevredenheid als ik het bos achterlaat, mijn nieuw verworven kennis en geheimen vasthoudend. Als ik terugkijk, kan ik niet anders dan het gevoel hebben dat ik slechts het oppervlak van deze mysterieuze en magische omgeving heb betreden. Ik beloof meer te leren, stap voor stap, en de verwondering en het mysterie van het bos nooit te vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: