het nieuwe project

22/12/2022

Het oude badhuis zag eruit als een vervallen paleis met zijn krakende vloeren, maar er hing ook een mysterieuze energie die me vertelde dat er iets nieuws stond te gebeuren. Het garagetheater had een donkere sfeer met een zwak verlichte podium en de oude scheepswerf Stormkop had jarenlang ongebruikt gelegen, totdat het plotseling omgetoverd werd in iets magisch.

Met Studijo BOS kreeg ik de kans om een oud concept nieuw leven in te blazen, en ik was vastbesloten om ervoor te zorgen dat dit project tot het meest bijzondere werd dat de stad ooit had gezien. Terwijl ik de verschillende locaties verkende, groeide mijn idee alleen maar groter.

Ik was vastbesloten om mijn plannen uiteindelijk aan het publiek te openbaren, maar voorlopig hield ik mijn kaarten nog dicht tegen mijn borst. Er was geheimzinnigheid en spanning in de lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: