Verslag van het kamp tijdens de krokusvakantie ‘22

Tijdens het kamp in de krokusvakantie kregen de kinderen bezoek van Olaf en Wendy. Olaf is een grote kerel, met een onafscheidelijke matrozenmuts op zijn hoofd. Wendy is een dame die eruitziet alsof ze weken in het bos kan overleven. Ze komen allebei uit Nederland. 

Hangmatparadijs en klimparcours

Hun donkere camionette zat vol met klimmateriaal. Wendy toverde een stukje bos om in een hangmatparadijs. Een ideale chillplek voor de meisjes. Later genoten ze samen van marshmallows boven een vuurtje. Olaf maakte een klimparcours in de bomen. Een slingerende Nederlander in de bomen, wat zouden onze buren daarvan gedacht hebben? 

Koude nacht, fris en monter opstaan

Olaf en Wendy wilden blijven slapen, in het bos natuurlijk. Impulsief als ik ben, besloot ik hen gezelschap te houden. Maar terwijl Olaf en Wendy goed voorbereid waren op een koude nacht, met twee dikke slaapzakken en warmwaterkruiken, besefte ik al snel dat een dun slaapzakje weinig warmte biedt als het buiten -4° is. Toch stond ik fris en monter op de volgende ochtend en was ik meer dan ooit klaar voor een nieuwe kampdag met de kinderen. 

De kracht van de natuur! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: